Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, στα προϊόντα που επιλέγουν από το e-shop, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Όροι επιστροφής

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους για την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρία μας:
• Η επιστροφή / ανταλλαγή να μην υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
• Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν (χωρίς σημάδια φθοράς ή λερώματα) και σε κατάσταση επαναπώλησης.
• Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά του, καθώς και την συσκευασία που το συνοδεύει.
Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς για να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Σε περίπτωση διαφορετική με τα παραπάνω το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας που αναγράφεται στο Δελτίο Αποστολής, καθώς εμείς ως παραλήπτες δεν είναι δυνατό να κάνουμε αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.
Επισημαίνουμε ότι διατηρείτε εσείς την ευθύνη να φθάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα σε εμάς. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε συστημένη αποστολή των εμπορευμάτων. Το κατάστημα μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Σημείωση: Η επιστροφή ενός προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη! Μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν την εταιρεία μας και πάντα εντός Ελλάδος. Εάν παραλάβουμε δέμα με “χρέωση παραλήπτη” ΔΕΝ θα το παραλάβουμε, με αποτέλεσμα να σας επιστραφεί και να πρέπει να το ξαναστείλετε!

Στην περίπτωση επιστροφής, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα επιστροφών.
Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην διαδικασία συμπλήρωσής της.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές των προϊόντων που έχουν δημιουργηθεί κατόπιν παραγγελίας.

Ακύρωση Παραγγελίας - Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος. Θα πρέπει, δηλαδή, η κατάσταση αγοράς σας να αναφέρεται ως "Εκρεμεί" Η ακύρωση πραγματοποιείται με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@xryseio.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο ΤΗΛ.: 2310 550554. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ενώ την έχετε ήδη παραλάβει, τότε αναλαμβάνετε την ευθύνη να το στείλετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και μόλις το παραλάβουμε θα σας κάνουμε κατάθεση του ποσού που πληρώσατε ΜΟΝΟ για την αξία του προϊόντος και όχι και για τα έξοδα αποστολής!

Αργοπορημένες ή επιστροφές που δεν βρίσκονται

Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει την επιστροφή των χρημάτων σας, παρακαλούμε τσεκάρετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό ξανά. Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζα που εξέδωσε την κάρτα σας, διότι μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημέρες ούτως ώστε να εμφανιστεί το ποσό στην κάρτα σας. Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει όλες τις παραπάνω κινήσεις, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω email στο info@xryseio.gr

Ανταλλαγές

Δεχόμαστε ανταλλαγές μόνο για προϊόντα που είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα κατά την παράδοσή τους. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα τέτοιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@xryseio.gr όπου θα σας στείλουμε οδηγίες αποστολής.

Δώρα

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει χαρακτηριστεί ως δώρο κατά την αγορά, τότε θα εκδώσουμε μία κάρτα δώρου με την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση που το δώρο σας το έδωσε ένας τρίτος, και δεν παραδόθηκε σε εσάς από κάποιο courier, τότε θα επικοινωνήσουμε απευθείας με τον άνθρωπο που έκανε την αγορά για εσάς και αυτός θα λάβει την κάρτα δώρου και την ενημέρωση για την επιστροφή σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

close