Το Χρυσείο

Λίγα λόγια για εμάς...

Η επιχείρηση Χρυσείο ξεκίνησε το 1987 κι έχει την έδρα της στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με την επωνυμία Ε. Μπαχτσεβανίδης – Σ. Γεωργιάδου.  

34 χρόνια δημιουργικής ανησυχίας στο δρόμο της χρυσοχοΐας, με συνεχόμενη έρευνα και προσπάθεια για την τελειότητα, το Χρυσείο αποτελεί σήμερα ένα δυνατό σημείο εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. 

Οι φίλοι πελάτες αναπτύσσουν μαζί μας σχέσεις ζωής. Μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια καθώς έρχονται να ενημερωθούν και να επιλέξουν το κόσμημα που θα τους αντιπροσωπεύσει σε στιγμές σημαντικές και μοναδικές.  

Μοναδικά λοιπόν ενώνονται όλοι μαζί. Από την κατασκευή του κοσμήματος, στην προώθηση και στην τελική επιλογή είμαστε πάντα κοντά στον πελάτη. Εισπράττοντας και δίνοντας εμπιστοσύνη προχωράμε στο επόμενο βήμα μας σε έναν νέο χώρο, αυτόν του διαδικτύου.

Με τόλμη και ανησυχία και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, ξεκινάμε μια σύγχρονη παρουσίαση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που ευελπιστούμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο στον μοναδικό κόσμο του κοσμήματος, όσο και σε αυτόν του ωρολογιού και των αξεσουάρ. 

Νόμιμος εκπρόσωπος:

Ε. Μπαχτσεβανίδης – Σ. Γεωργιάδου Ο.Ε.
Αρ. ΓΕΜΗ 043686706000
Ε’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης

Μοναδικές Παροχές

Ανακαλύψτε τις μοναδικές παροχές που διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

01

Άμεση Παράδοση

Άμεση Παράδοση στο χώρο σας από 1-4 εργάσιμες

02

Δωρεάν Επιστροφή

Πολιτική 14 Ημερών για επιστροφές προϊόντων

03

Δωρεάν Ακύρωση

Δωρεάν ακύρωση παραγγελίας σε 48 ώρες από την αγορά

04

Μοναδικά Προϊόντα

Εκλεπτυσμένα και μοναδικά κοσμήματα & αξεσουάρ

05

Εγγύηση & Ποιότητα

Εγγύηση Άριστης Ποιότητας 1 έτους από την ημερομηνία αγοράς

06

Φιλικές Τιμές

Τηλεφωνική παραγγελία προϊόντος σε τιμή eshop!

Οι εταιρίες που μας στηρίζουν...

Είμαστε πολύ περήφανοι για τις συνεργασίες με συγκεκριμένες και επώνυμες εταιρίες, που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια!

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

close